top of page
Poza scriitoruluiIva Berghmann

Chris Hemsworth, Ed Sheeran și sănătatea cognitivă

Actualizată în: 6 oct.

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului, desfășurat de Ed Sheeran la București, a adus fanilor din România o surpriză dublă: celebrul star de cinema Chris Hemsworth și-a făcut apariția într-un mod surprinzător pe scena concertului. Peste 70000 de fani din România și din străinătate au avut șansa de a-l vedea pe celebrul Thor care a înlocuit ciocanul Mjolnir, cu o pereche de bețe de tobe.


Ce anume l-a determinat să facă acest gest surprinzător?

De când Chris Hemsworth este percuționist?

De ce a ales să performeze în data de 25 august alături de Ed Sheeran la București?


Răspunsul ascunde o parte mai mult sau mai puțin plăcută pentru fanii lui Chris Hemsworth.

În 2022, National Geographic a realizat un documentar intitulat „Limitless”, avându-l ca protagonist pe celebrul actor de la Hollywood, care a făcut echipa cu cei mai buni specialiști și oameni de știință, pentru a descoperi care sunt secretele longevității.



Acesta s-a supus unui șir de probe fizice extrem de dificile, în speranța că specialiștii vor reuși să descifreze secretele unei vieți mai longevive și mai sănătoase. În timpul filmărilor, Chris Hemsworth a făcut o descoperire care avea să-i schimbe cursul întregii vieți: teste genetice ample au arătat că deține 2 perechi ale genei APOE-e4, moștenite de la părinții săi. Se știe că aceste gene cresc semnificativ riscul de îmbolnăvire cu Alzeimer. A numit această descoperire „My biggest fear” (n.t. „Cea mai mare temere a mea”). Această informație l-a poziționat pe Chris Hemsworth într-o bătălie contra cronometru în speranța că va reuși să evite apariția acestei condiții neiertătoare.


Tobele și sănătatea mentală

Conform declarației lui Ed Sheeran, anul trecut în luna decembrie Chris Hemsworth i-a scris artistului despre un documentar pe care îl realizează despre sănătatea mentală și despre beneficiile învățării unui instrument muzical. Celebrul actor a început filmările la sezonul al doilea al documentarului „Limitless”. În cadrul acestui nou sezon, Chris Hemsworth face o incursiune profundă în problemele cu care se confruntă omenirea în acest moment: frică, durere, tulburări cognitive, relații sociale și multe altele.

În cadrul acestui documentar pot fi urmărite multiple interviuri cu experți renumiți, oameni de știință, mentori și lideri spirituali care vor dezvălui cele mai bine documentate „secrete” ale unei vieți echilibrate.


Experții în sănătate mentală au descoperit că învățarea unui instrument muzical nou are o influență directă asupra modului în care funcționează și se dezvoltă creierul nostru. Iată câteva dintre beneficiile menționate de aceștia:

  • îmbunătățirea memoriei;

  • îmbunătățirea abilităților de organizare;

  • îmbunătățirea coordonării;

  • dezvoltarea perseverenței;

  • îmbunătățirea abilităților matematice;

  • dezvoltarea concentrării;

  • eliberarea de stres.


Chris Hemsworth și debutul la tobe

Documentarul „Limitless” este despre demonstrarea practicilor care pot duce la creșterea calității vieții fiecăruia dintre noi. Chris Hemsworth a demonstrat de-a lungul timpului că știe să cânte la pian și la chitară, surprinzându-și fanii fie pe rețelele de socializare, fie live cu ocazia diverselor concerte. Ed Sheeran a înțeles importanța și impactul acțiunilor lui Chris Hemsworth și i-a permis acestuia să-și facă debutul în cadrul concertului de la București în fața unei audiențe formată din peste 70000 de oamenii.

Celebrul star de cinema Chris Hemsworth și-a făcut apariția într-un mod surprinzător pe scena concertului. Peste 70000 de fani din România și din străinătate au avut șansa de a-l vedea pe celebrul Thor care a înlocuit ciocanul Mjolnir,  cu o pereche de bețe de tobe.
Chris Hemsworth debut tobe in concertul lui Ed Sheeran

Cei care au fost prezenți s-au bucurat de acest duet unic și original al piesei „Thinking out loud”.

Pentru noi, cei care nu am fost la concertul lui Ed Sheeran pot rămâne învățămintele documentarului „Limitless” pe care vă invit să-l urmăriți pe Disney+, urmând să vă țin la curent cu data de lansare a sezonului al doilea.


A voastră în succes,

iva berghmann


174 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Vreau să mă înscriu

Care este nivelul tău în promovarea online?
Începător
Mă descurc
Avansat
Care sunt provocările cu care te confrunți în promovare? Poți bifa mai multe variante.
bottom of page