top of page
Poza scriitoruluiIva Berghmann

Când „mințile” gândesc diferit, dar merg în aceeași direcție

Actualizată în: 28 nov. 2022

Deși pare un antagonism, like minded people sau oamenii care gândesc asemănător, nu gândesc la fel, însă toți lucrează pentru un scop comun, fără să fi vorbit înainte. Asta este ceea ce am descoperit la evenimentul uSpot TALKS - volumul I, eveniment în cadrul căruia am participat atât ca spectator, cât și ca speaker.

Pe scurt uSpot Talks a reuși de la prima ediție, să aducă laolaltă în 5 zile diferite, în perioada 21-25 Noiembrie, 15 Speakeri care și-au împărtășit poveștile de viață și antreprenoriat. Evenimentul a fost organizat de Rajko Kuzmanovic și Filip Stanciu.

Fiecare speaker a avut la dispoziție aproximativ 30 de minute în care să share-uiască 3 povești:


#1 HARD - o poveste despre cum am depășit un obstacol profesional;

#2 KNOCK - o poveste despre cum viața ne-a dat o lecție;

#3 LIFE - o poveste de succes din viața profesională;


La final am avut o sesiune de Q&A în cadru căreia publicul a avut șansa de a adresa întrebări directe.


Fiecare zi a avut câte o temă specifică:

Ziua 1: SCHIMBARE

Ziua 2: CREAȚIE

Ziua 3: INOVAȚIE

Ziua 4: COMUNICARE

Ziua 5: DEZVOLTARE


De ce spun că deși mințile gândesc diferit, ele se îndreaptă în aceeași direcție? Pentru că indiferent de tipul de afacere sau activitatea desfășurată, fiecare dintre speakerii prezenți acolo a vorbit despre dorința de a lăsa în urma lor o lume mai bună. Nu! Nu este un mesaj comercial, șlefuit în timp ca să dea bine. Fiecare dintre vorbitori construiește de peste 10 ani afaceri și proiecte, care aduc o schimbare pozitivă în societate. La invitația uSpot au răspuns poziv personalități cunoscute din domeniul afacerilor așa cum este Adrian Dragomir, fondatorul platformei Termene.ro, dar și Damian Drăghici.


Toată lumea a avut parte de o seară magică la uSpot Talks alături de oameni extraordinari. Fiecare și-a spus poveștile, a împărtășit suișurile și coborâșurile sale, ne-am arătat vulnerabilitățile și punctele forte deopotrivă, am plâns, am râs, am suspinat, am fost NOI.


Las doar câteva “frânturi” de momente cu speranța că la următoarea ediție veți fi și voi în sală, urmând ca zilele următoare să încărcăm pe site întregul discurs despre DEZVOLTARE pe care l-am susținut în încheierea evenimentului.




A voastră în succes,



78 afișări0 comentarii

Komentarze


Vreau să mă înscriu

Care este nivelul tău în promovarea online?
Începător
Mă descurc
Avansat
Care sunt provocările cu care te confrunți în promovare? Poți bifa mai multe variante.
bottom of page